През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно

...
 През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето в събота

 

През нощта над по-голямата част от страната ще доминира ясно време, с раздрана висока облачност. Значителна, най-вече купеста облачност, ще има в югозападните региони и там ще има превалявания от дъжд. Утре над западната част от страната ще се развива купеста облачност и на обособени места, основно в планините и планинските региони ще има краткотрайни превалявания от дъжд. Над останалата част от страната времето ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 26° и 31°.

Над масивите от Югозападна България облачността ще е забележителна, най-вече купеста и там на доста места ще има превалявания от дъжд. Над останалите планински региони ще доминира слънчево време, в следобедните часове с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане съвсем без превалявания. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра – към 20°, на 2000 метра – към 14°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимални температури 25-27°. Температурата на морската вода е 24-26°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

На 07.09.2019 слънцето ще изгрее в 06:57 часа и ще залезе в 19:51 часа. Продължителност на деня 12:54 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР